Om KomBlot

Gode oplevelser til kørestolsbrugere
At være kørestolsbruger er ikke ensbetydende med at være isoleret fra resten af samfundet. Dog kan det være svært, næsten umuligt, at komme ind visse steder. Da kulinariske og kulturelle tilbud i høj grad er med til at give mennesker indhold og livskvalitet, er det vigtigt at få en god oplevelse og ikke en masse bøvl, når man er ude.

KomBlot er en vejviser
KomBlot hjælper med at finde den gode oplevelse. Vi giver jer en vejviser over gode tilgængelige steder. Det kan være restauranter, biografer, teatre, koncertsale, museer osv. Alle stederne er afprøvet og vurderet af kørestolsbrugere.

Fokus på tilgængelighed
Man kan tit støde på steder, som med få ændringer kan gøres mere kørestolsvenlige. Måske bliver de ikke toptunede lige med det samme, men de kan arbejde sig hen imod at blive mere tilgængelige. Derfor gør vi som brugere stederne opmærksomme på, hvad der kan forbedres, og så sørger vi selvfølgelig for at rose kørestolsvenlige løsninger.

Målet
KomBlot vil informere om, hvilke steder der er bedst tilgængelige inden for gastronomi, shopping, kultur og andre serviceydelser. Samtidig vil vi opfordre og opmuntre kulturinstitutioner, restaurationer og serviceleverandører til at blive mere kørestolsvenlige til glæde for alle parter.

Vi har brug for dine input
Har du ideer til steder, som bør figurere på siden, rettelser, bemærkninger om anmeldte steder eller andre kommentarer, hører vi gerne fra dig på e-mail eller via facebook.

Hør os på RadioMs
Du kan også høre os på www.radioms.dk, hvor vi anmelder steder og taler om tilgængelighed.

Med venlig hilsen
KomBlot